2011. december 8., csütörtök

Leltár

Hamarosan elkészítem az újra leltározott teáim listáját. Képeket nem valószínű, hogy fogok melléjük megosztani, de minden esetre a nevük, márkájuk, és persze később ízük, elemzésük fel lesz sorolva. Amint kész, a 'Teáim' fül alatt olvasható lesz az egész lista.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzenőfal

Közlemény

Szeretném felhívni minden engem olvasó figyelmét, hogy az elemzések, a tulajdonomat és a szellemi termékemet is képezik, ezért ha valaki lementi, kimásolja és feltölti máshová, hogy megossza másokkal, az előtte kérdezzen meg, vagy inkább csak hivatkozzon az én oldalamra, bejegyzéseimre, mert az sokkal egyszerűbb és emberségesebb. Köszönöm!

Blog Archive

Zene teázáshoz

Egyéb érdekességek

Elérhetőség

Szeretnél elemzést kérni? Vagy érdeklődi? Esetleg kérésed, kérdésed lenne az oldallal kapcsolatban? Írj nekem a:
titi122[kukac]gmail.com
e-mail címre bátran!

Blogok, amiket olvasok

Címkék

tea (6) új (3) Teekanne (2) ajándék (2) friss (2) karácsony (2) leltár (2) teák (2) Darky (1) Granny's Finest (1) Gyömbér (1) Magyarország (1) Mikulás (1) angyalka (1) bodza (1) bubu (1) bővítés (1) citrom (1) csomag (1) elemzés (1) finomság (1) gumicukor (1) kezdet (1) lista (1) magyar nyelv (1) minden (1) méz (1) receptek (1) restart (1) sensei (1) sütik (1) teáim (1) torta (1) vers (1) videó (1) érdekesség (1)

Összes oldalmegjelenítés

Üzemeltető: Blogger.

Rendszeres olvasók